Despre

Nu-mi place să mă descriu, pentru că dacă mi-aş pune mintea, m-aş descrie în mii de rânduri. Aşa că, uite o versiune mai scurtă:

Mă numesc Laurenţiu Ionuţ Stan, sunt născut în oraşul Buzău pe data de 14 Noiembrie 1986, sunt singur la părinţi şi deocamdată tot singur ca şi relaţie, niciodată căsătorit, sper totuşi să o fac cât mai curând.

Nu prea le-am avut cu învăţatul, am urmat şcoala generală nr. 12 apoi am absolvit liceul DR. Constantin Angelescu zis şi Agricol, am început facultatea de Psihologie Spiru Haret din Braşov dar nu am terminat-o, am îngheţat anul şi aşa a rămas.

Deţin permisiul de conducere din anul 2009 şi sunt mândrul proprietar al unui mic “buburoi” de Ford Focus MK1 din 2002, 1.6 benzină. Îmi place foarte mult să conduc, mă relaxează, nu le am cu viteza deşi uneori o mai gonesc. M-aş plimba mereu dar din lipsă de finanţe mă mulţumesc cu o tură, două de oraş pe lună.

Fumez, nu consum alcool decât bere cu lămâie, sunt o fire mai timidă şi foarte serioasă, dar de îndată ce ajungem să ne cunoaştem, o să vezi că dispar ambele sus menţionate.

Momentan sunt angajat cu drepturi depline încă din 2013 la Carrefour România din Buzău ca şi Operator Supraveghere.

Şi poate cel mai interesant lucru este acela că ador să creez şi să mă distrez creând bloguri şi site-uri ca acesta. Dacă doreşti unul, contactează-mă!

Dacă doreşti mai multe detalii despre mine, întreabă-mă!