Salutare!
Mă numesc Laurențiu Stan, sunt pasionat de tehnologia mobilă (smartphone, tablete, smartwatch...), mașini și web design. Ador să șofez cât pot de mult și evident să călătoresc.

E 1 Aprilie

E începutul a cea de-a patra lună din an. Doamne ce a trecut timpul. Suntem deja în 2019 și se apropie repede și următorul, 2020. Aș avea planuri mari pentru 2020, asta numai dacă se vor întâmpla unele lucruri care vor putea pune în mișcare aceste planuri, dar vedem, mai e ceva până atunci.

Dar hai să vorbim despre ziua asta simbolică. 1 Aprilie, ziua păcălelilor. Spre bucuria mea, momentan nu am avut parte de nici o păcăleală, poate și pentru că nu sunt la muncă. Dar eu am început deja o mică păcăleală, unii își vor da seama din prima, unii mai greu și alții poate de loc.

Ce păcăleală? Am să o divulg mai pe la sfârșitul zilei pe Facebook. Am ieșit de la muncă dimineață după o tură “minunată” de noapte și încă sunt obosit, așa că nu prea am chef de scris.

Vreau doar să mai spun că voi rămâne cu acest blog și că celelalte site-uri ale mele vor fi abandonate. Nu am timp de ele și nici buget, abia dacă pot ține acest blog în viața.

Hai pa!

Share

Lasă un răspuns