Salutare!
Mă numesc Laurențiu Stan, sunt pasionat de tehnologia mobilă (smartphone, tablete, smartwatch...), mașini și web design. Ador să șofez cât pot de mult și evident să călătoresc.

Vine Paștele, proiecte de viitor și altele care “mor”

Mai sunt cam 12 zile până vine Paștele și mă gândesc cu oroare la ziua de 27 atunci când eu voi fi la serviciu. Aglomerație și haos. Dacă va fi ca de revelion, ar fi super. A fost foarte lejer atunci, dar mă îndoiesc că va fi așa și acum, dar vedem.

Ca și în ultimul timp, de sărbători am să “petrec” acasă, mai ales că nu o să am timp să plec din cauza serviciului. Dar nu-i bai, sunt învățat așa.

Mă rog, cât despre “proiectele” mele de pe internet, am decis să închid site-ul Reeditor pentru că nu știu ce să fac cu el. Am mai cumpărat și domeniul degeaba. Era un plan bun, am zis eu, să creez un site gen Reddit, dar uite că nu e o idee bună deloc.

Până la urmă de ce să reinventez roata?! Dacă există deja ceva și acel ceva este popular și în creștere, atunci nu ai nici o șansă ca tu să creezi o clonă mai bună. Așa că de acum în colo am să mă gândesc să creez ceva util, care nu există deja sau cel puțin să nu fie foarte cunoscut și să nu mai fac schimbări tot timpul pentru că schimbările aduc mari penalizări, și de trafic dar și de popularitate.

Oricum, până va expira domeniul Reeditor, poate cine știe, îmi vine în cap o idee bună pentru acest site. Cât despre celelalte site-uri ale mele, Tech Cultură e deja renăscut, am început să postez mai des și să îl întrețin mai cu seamă.

Blogul acesta și el se va menține pe poziție, iar cât despre ce aș avea în plan pe viitor…încă nu știu. Dar am să postez aici dacă îmi vine vreo idee, probabil după ce va trece Paștele.

Share

Lasă un răspuns