Laurențiu Stan

Etichetă: Twitter

Twitter de România ep.4

Am reușit azi să termin și partea dreaptă, plus încă, câteva modificări benefice. După cum ziceam în Ep.3, atât partea stângă cât și cea dreaptă sunt fixate (lipite), doar partea principală unde sunt postările o să se deruleze. Singura problemă, deocamdată, cu acest fixat, este că nu o să încapă tot conținutul în bara (partea) dreaptă, și ca să vezi mai bine, uite că am făcut un efort și îți arăt în “premieră” un screen-shot:

Continuă să citești
0

Twitter de România ep.3

Am recreat (90%) și partea centrală a viitoarei platforme, secțiunea unde vin postările. Mai sunt câteva de făcut până la 100% cu această secțiune, dar progresăm ușor.
Deasemenea am făcut ca partea stângă, unde vine meniul utilizatorului cu tot cu logo-ul platformei, să fie fixată, adică exact cum se întâmplă și pe #Twitter.

Următoarea recreere va fi a secțiunii din partea dreaptă. Aici va trebui să fie ca și cea stângă, fixată.

Deocamdată nu vreau și nici nu pot face un screenshot al progresului…nu pot pentru că programul meu de screenshot este doar pentru online iar eu lucrez local.

0

Twitter de România ep.2

Am început azi să recreez din interfața platformei #Twitter și am reușit în câteva ore (aproape 2 ore) să termin doar partea stângă a paginii fluxului principal.

Să nu uit să spun că pentru proiectul ăsta vom folosi Bootstrap 4 pentru interfață, Fontawesome pentru iconițe și implicit Ruby ca și limbă de programare.

Interfața nu va arăta 100% ca și ce au cei de la Twitter în acest moment. Ne vom inspira de la ei. Am să vin și cu o poză a interfeței atunci când vom termina în totalitate pagina de flux principală.

0

Twitter de România ep.1

E târziu, sunt și după o zi de 12 ore de serviciu și afară deja tună și fulgeră de zor, cred că iar o să plouă dar de data asta ceva mai serios.
Sper să dorm ca un prunc pentru că mâine o iau de la capăt.

Mă rog, vroiam să spun că săptămână asta, cel mai probabil începând de Sâmbătă, o să încep să recreez interfața curentă a platformei sociale #Twitter.

Nu știu dacă știți, dar sunt mare fan al acestei platforme și de ceva vreme îmi doresc din suflet să dezvolt ceva asemănător pentru țara noastră, adică să avem și noi românii un Twitter al nostru, mai precis o rețea socială pe bune a noastră.

Dar copierea asta pe care eu o voi face, nu va fi interfața platformei noastre viitoare. Ci doar o simplă ambiție a mea.

Mai multe detalii în curând…

0

Și ca să-mi arăt “dragostea” și mai mult față de platforma #Twitter, am să recreez interfața curentă a lor.
Am să folosesc #Bootstrap4 și toate cunoștințele mele în programare #CSS și #HTML.

0

Dacă tot îmi place #Twitter așa mult, am instalat interfața asta.

0

Drepturi de autor © 2020 Laurențiu Stan

Theme by Anders NorenSus ↑