Loading...

Concurs, Windows și o schimbare în curs

Bună ziua, n-am mai postat pe blog de ceva timp. Am fost cam ocupat cu "marele" proiect. Proiect la care am lucrat cam 2 săptămâni și chiar sunt foarte mândru de el. E un concurs de popularitate unde participă numai angajații unde lucrez eu. L-am creat cu plăcere dar și cu puțină dezamăgire, revin la asta puțin mai târziu.

Am fost plăcut surprins să văd cum mulți superiori au tratat cu profesionalism primirea acestui concurs și m-au susținut cum au știut mai bine. Să nu mai zic de angajații normali care și ei au primit cu brațele deschise acest concurs. Bine-înțeles că au fost și persoane care nu au vrut să audă de el, dar și persoane care s-au răzgândit și acum sunt implicați.

Concursul decurge bine, mai bine decât mă așteptam, numai că unele caracteristici pe care eu aș fi vrut să le implementez dar mi-au fost oarecum interzise, ar fi făcut concursul mult mai dinamic decât este acum. Simt cum acesta va stagna cât de curând. Ține o lună și mai e foarte mult până atunci. Normal ar trebui să se țină lunar, și aș prefera să se schimbe puțin mecanismul luna viitoare.

În rest, după cum puteți observa am revenit pe platforma inițială. Nu știu de ce mă întorc mereu la ea. Apropo, cât de curând, cu ajutorul bunului Dumnezeu, s-ar putea să apară o schimbare majoră în viața mea...mai multe detalii la momentul oportun.

P.S. V-am spus oare că am trecut din nou pe Windows? Da, și deși îmi plăcea mult Linux, tot mai bine e pe Windows, cu bune, cu rele, tot Windows e la putere...