Salutare!
Mă numesc Laurențiu Stan, sunt pasionat de tehnologia mobilă (smartphone, tablete, smartwatch...), mașini și web design. Ador să șofez cât pot de mult și evident să călătoresc.

Am revenit virtual

Nu ştiu, de la un timp nu mi-am mai făcut timp să mai intru pe laptop, să mă mai joc cu site-urile mele, să mă mai joc un joc vechi, printre altele ce le făceam odinioară pe laptop.

A trebuit să intru recent, pentru a instala un CD-ROM că laptopul meu ieftin nu avea. L-am instalat şi funcţionează exact aşa cum trebuie. Bine, m-am chinuit puţin pentru că nu îl “citea” Windows 10, dar după ceva documentări am reuşit să-l fac.
Am luat CD-ROM pentru că noua maşină are player cu CD şi na, trebuia să fac CDuri, ca pe vremuri. Uite că încă există CDuri.

Nu a trecut mult însă şi i-am luat un player cu touch maşinii. Nu e cine ştie ce, dar funcţionează bine, se aude bine, se vede chiar bine şi nu-mi mai trebuie CDuri. Am băgat muzica pe stick şi acum nu mai stau să mă “chinui”.

Săptămâna asta sunt însă în concediu şi azi am zis să mai intru puţin pe laptop şi să văd ce-mi mai fac site-urile. Până la urmă site-ul de tehnologie va fi transformat în forum de discuţii legate de tehnologie iar Reeditor va fi un site de evaluări, adică oricine poate evalua cam orice. Să zicem că eu intru şi postez un produs, un smartphone de exemplu iar tu intri apoi şi îl evaluezi, cu note şi notiţe. Mi se pare foarte interesantă ideea. Să vedem dacă va fi ceva.

Blogul acesta va rămâne întotdeauna activ, sau cel puţin cât mă va duce bugetul.

P.S. Postez de pe laptop, care rulează acum Ubuntu 😛

Share

Lasă un răspuns