Bună ziua! Ce să fac dacă îmi plac schimbările. Acestea mă țin departe de rutină. Rutina care ne “omoară” zilnic pe majoritatea. Ajung câte-odată să îmi doresc orice fel de schimbare, fie ea bună, fie rea. Normal că aș prefera numai bune. În fine, să trecem la subiecte, trei la număr pentru azi.

Primul subiect ține de Concursul de Popularitate, care după cum am anticipat, deja a stagnat. Nu mai intră nimeni pe el pentru că nu mai au pe cine vota sau a face altceva. Deși am adăugat eu un mini chat, nu scrie nimeni pe el. Încă un chat?! Nu avem atâtea…whatsapp, messenger…Mă gândeam că unul pe Concurs și despre Concurs ar fi o idee bună. Nu mai e așa mult, mai exact 13 zile, și începe a doua rundă. Runda doi va fi mult mai dinamică. Va fi exact același principiu numai că voi adăuga un sistem care va face participanții să intre cât mai des pe site pentru a deveni cei mai populari. Mai multe încă nu pot da din “casă”. O să fie mult mai interesant, zic eu. Nu, nu voi adăuga un “Dislike” sau retragerea de voturi…sorry, I’m not sorry!

Al doilea subiect și chiar și cel de-al treilea țin de mine personal. Am mai adus în discuție, pentru cei interesați de viața mea (dacă nu ești, nu te obligă nimeni să citești mai departe), niște schimbări, de fapt era numai una. Ambele cred că se vor realiza în această toamnă, mai precis din luna Octombrie. Mă rog, una nu se poate realiza fără cealaltă. Offf și tare mă abțin să vă zic despre ele dar nu vreau să zic și apoi să nu-mi iasă nici una…

Știu că e aiurea să zic de schimbări și să nu intru în detalii dar nu am cum, am mai făcută și am luat plasă…și decât să par mincinos, mai bine mă mai abțin câteva luni.

Hai pa și să ne-auzim de bine!