Loading...

Schimbare de planuri în proiectele web

Azi, defapt azi-noapte, m-am gândit bine la ce-am să fac cu toate proiectele mele de pe Internet. Aşa că mai jos vă voi prezenta planurile mele pentru toate site-urile mele, 3 la număr.

1. Acest site personal, LaurentiuStan.Eu (stabil)

Acest site nu va avea schimbări majore, adică nu o să mai schimb sistemul şi nici măcar interfaţa pentru că ador acestă interfaţă simplă şi să nu mai zic de sistem (Elgg) care e superb, exact ce-mi trebuie mie pentru acest site. Are toate caracteristicile de care am nevoie. Atât că mai am de tradus la el şi sper să termin luna aceasta.

2. Site-ul TechCultura.ro (în curs)

Deşi iniţial acest site era proiectat ca fiind un site de ştiri românesc despre tehnologie şi mai ales tehnologie mobilă, nu de cuând mi-a venit ideea să-l transform într-un forum de dicuţii. Gândindu-mă mai bine, am realizat că tot mai bine este să păstrez planul iniţial şi să revin cu siteul de ştiri tehnologice.

Am să încerc să revin la sistemul său iniţial, WordPress, şi cu siguranţă am să adaug şi un forum pentru el, cel mai probabil BBPress. Interfaţa va rămâne lafel, că tot am cumpărat-o şi e păcat de ea.

3. Un proiect de site nou venit / planificat (în dezvoltare)

M-am gândit să mai dezvolt un al treilea site, unul social unde românii de pretutindeni se pot cunoaşte sau reconecta într-un loc virtual plăcut, fără reclame, fără abonamente, simplu şi 100% românesc.

Nu ştiu exact ce sistem am să folosesc dar promit că dacă îl deschid, va fii ceva de bună calitate. Am să fac tot posibilul să-l fac popular şi fără aspecte neplăcute. Mai multe detalii despre acest site de îndată ce voi începe să-l dezvolt.