Loading...

Schimbare de planuri în proiectele web

Azi, defapt azi-noapte, m-am gândit bine la ce-am să fac cu toate proiectele mele de pe Internet. Aşa că mai jos vă voi prezenta planurile mele pentru toate site-urile mele, 3 la număr.

1. Acest site personal, LaurentiuStan.Eu (stabil)

Acest site nu va avea schimbări majore, adică nu o să mai schimb sistemul şi nici măcar interfaţa pentru că ador acestă interfaţă simplă şi să nu mai zic de sistem () care e superb, exact ce-mi trebuie mie pentru acest site. Are toate caracteristicile de care am nevoie. Atât că mai am de tradus la el şi sper să termin luna aceasta.

2. Site-ul TechCultura.ro (în curs)

Deşi iniţial acest site era proiectat ca fiind un site de ştiri românesc despre tehnologie şi mai ales tehnologie mobilă, nu de cuând mi-a venit ideea să-l transform într-un forum de dicuţii. Gândindu-mă mai bine, am realizat că tot mai bine este să păstrez planul iniţial şi să revin cu siteul de ştiri tehnologice.

Am să încerc să revin la sistemul său iniţial, , şi cu siguranţă am să adaug şi un forum pentru el, cel mai probabil . Interfaţa va rămâne lafel, că tot am cumpărat-o şi e păcat de ea.

3. Un proiect de site nou venit / planificat (în dezvoltare)

M-am gândit să mai dezvolt un al treilea site, unul social unde românii de pretutindeni se pot cunoaşte sau reconecta într-un loc virtual plăcut, fără reclame, fără abonamente, simplu şi 100% românesc.

Nu ştiu exact ce sistem am să folosesc dar promit că dacă îl deschid, va fii ceva de bună calitate. Am să fac tot posibilul să-l fac popular şi fără aspecte neplăcute. Mai multe detalii despre acest site de îndată ce voi începe să-l dezvolt.