Loading...

Timp prea scurt, proiecte prea multe

Bună ziua! Am sta și m-am gândit...și de fapt timpul liber pe care îl am nu îmi ajunge la câte idei am, la câte proiecte virtuale aș avea. Momentan am...aveam, 4 proiecte, 3 în desfășurare și 1 unul în dezvoltare. Care sunt ele? Păi unul este acest blog personal, al doilea ar fi site-ul ( cam abandonat ) de tehnologie TechCultura.ro, al treilea ar fi Concursul lansat în August pentru job-ul meu ( care acum e mort ) și cel de-al patrulea ar fi fost acel Twitter de România.

 

Ca să nu o mai lungesc...toate se vor închide și numai acest blog va rămâne. Am să-l folosesc pentru postări personale precum și pentru postări de tehnologie cum ar fi trebuit să fie pe TechCultura.ro.

 

Am vrut să reinventez eu Twitter doar pentru români, dar nu am nici timpul și nici bugetul necesar. Așa că mesajele scurte care-mi trec prin minte vor fi scrise pe Twitter, pe contul meu personal unde voi fi cel mai activ. Pe Facebook am să intru doar să mai dau like-uri prietenilor și familiei, iar pe Instagram am să postez poze personale ( nu știu ce se află în capul multora de postează imagini cu citate pe Insta unde ar trebui postate doar poze, de preferat personale ).

 

Idea e că în prezent sunt foarte multe rețele sociale, adevărat că toate sunt unice, dar lumea le folosește tot pentru un singur scop. Pe care ai folosi-o sau chiar dacă le folosești pe toate, nu uita să mai ieși și în lume, vorbește cu lumea în carne și oase, o să observi că e mult mai bine :).

 

Revenind la ale mele, mi-aș fi dorit foarte mult să am un site unde să le adun pe toate. Un site unde să postez și ca pe acest blog dar să pot posta și pe toate conturile de pe rețelele de socializare și să apară automat tot în fluxul postărilor de blog. Toate într-unul. E o idee bună de un alt proiect, nu?! :))))))

 

P.S. Concursul a "murit" pentru că nu era interes pentru el, în prima etapă au concurat jumătate iar în a doua doar 3 persoane...am să fac un sondaj ( cel mai probabil pe FB ) să vad dacă ar mai fi interes.